Nyheter info Cross & enduro Skolan 2020

Info crosskolan 2020

Finspångs Motorsällskap Crosskola

FMS har en crosskola i flera steg där vi ständigt uppdaterar för att möta den skara barn och unga som vill börja eller fortsätta en utvecklingsresa tillsammans med oss. Vi är måna om att det finns grupper som kan ta hand om medlemmar hela vägen. Krav för medverkan är viljan att lära och engagera sig.
 
Just idag är Crosskolan 4 steg där 1 och 2 är ren ungdomsidrott och steg 3 och 4 en blandning av ungdom och vuxen.

- Crosskolan 1.0 är vår vanliga söndagscrosskola med start 14:30 den är alla ungdomar med crossintresse välkomna till (givetvis efter att ha blivit medlem och betalat sin crosskoleavgift). Detta sker på BG 322-6230  eller Swish 123 440 5346, ange persnr och vilken termin som det avser (vår2020, Höst 2020).  Avgiften hittar ni på vår hemsida.

- Crosskolan 2.0 är vårt nästa steg och gäller alla barn och ungdomar med tävlingsambition (65cc och 85cc). Vår ambition är att ha några tillfällen i Finspång och även något eller några tillfällen på annan bana under våren och samma sak under hösten. Helst en jordbana för att få testa andra underlag. Avgift för medverkan är 150 sek/tillfälle och sker på plats och går direkt till de inhyrda tränarna.

- Crosskolan 3.0 Är nästa steg mot att bli en vuxen crossåkare. Där samlar vi alla 85cc, 125cc och lämnar även plats för de breddåkare som vill vara med. Vi kommer avlysa några torsdagar för detta och se till att vi har inhyrd tränare närvarande för att leda träningen 18:00-20:00.
Avgift för medverkan i 3.0  är 150 sek/tillfälle och sker på plats och går direkt till de inhyrda tränarna.
  
Hoppas vi ses  på Eliantorp fulla av energi och åklust.

/Tränarna

Hej hemsida24! Vi har tydligen betalt fakturan, men ändå så står vi i obetald när jag öppnar hemsidan. Lite nyfiken på varför? Bästa hälsningar //lasselindh webbmaster FMS